NLD Kan Vote i Teinak A Hmuh Ah Cun Kan Caah A Miak Bak Lai Hih

Khah a ra lai dingmi tutan thim nak cu a nai cang caah mipi le mp pawl hna zong  kan lungtho ngai cio cu lawng si lo in mino hna hrim hrim tu tan a ra lai ding mi Novenber thim nak cu kan ngaih bak cio hna ti cu a lang ko tutab thim nak ah hin laimi tampi cu zei party dah ka vote laii mee ka pek lai tiah khua a ruat i lung thei lo ngai in a um mi zong kan tampi mah kah cu minung phung si ko a ho poh nih kan ram than cho  cu duh cio mi a si cu caah tutan thim nak ah hin vote a phu bak tiah ka ruah mi hna party cu NLD le CNLD hi hna pa hnih hi an si

A si nain NLD le CNLD kar lak zong ah hin NLD hi vote ko hna uh sih a ruang cu a luan cia caan kan ram hruai nak kha zoh kan chin ram a than cho lo ning le kan si fah hna ning a zei dang cu um rih seh kan khual tlawn lam kan lam kan sul hrim hrum hi tha tein zoh law a ho party sersiam mi dah si? ti cu na theih ko khah a hlan ah cun khua te in khua pi deuh Hakha thantlang kal kan rak duh zong ah ni 2 ni 3 kan rau kha kee in zangbaa tak tak in a si nain kan ram chung in kan fanu kan fapa.hna ramdang an vun phan ana kan bawmh tuk ko .

Mah kan lam le kan sul hna hi a tak tak ti ko ah cun NLD dawh a si khah tha tein ruat hmamh khah si cun kan fale cachim tu saya mah saya te hna hi a hlan ah cun an lah khah in an paw zong an i cawm kho bak lo khah a tu ah cun kan cachim tu hna an thla khat hlawh khi tam lak te si ko khih mah vial te hna kha na ruat bal ma? cu lawng si loin tutan thim nak ah NLD navote i tei nak a hmuh than ah cun kan ram cu maj nak tampi hin a ser siam rih lai , Kan laimi chungin MP Van Thio hna khi zoh uh kan laimi caah zei tluk in dah rian a tuan khawh .

Mah ruang ah cun NLD nih hin kan ram hi an dawt an ser siam cuah mah lio a si caah mah party hi kan ram caah vote awk an phu cem ko ruah tiah ka ruah CLND ka ttnah nak cu a si lo hi awh a si nain mining kan si kan caah thatnak a duh mi kan ram tha seh thangcho ve seh ti lungput neih bu in NlD cu vote ka timh CNLD cu kan mah miphun party a si ko cu kan theih dih ko a si nain an thil ti khawh nak ai dan tuk caah Nld hi vote an phu bak.hi hnu zg ah kan ram cu an sersian rih lai hi nak tha in.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*