Esther Chim Mi Nu A Si Poh Nih Kan I Ngaih Bikmi Le Kan Hngah Bik Mi Cu Mah Hi Si

Kan lainu hlasak thiam Esther Dawt Chin sung hi kan theih cio ko lai tiah ka ruah a nih hi hlasak thiam lawng si loin a mui ai dawh a fim fom duh a nung kho tak tak laimi hmai a hngal ter tu nu sal pakhat si, Esther Dawt Chin Sung Cu 2o18 lio ah khan Chin Idol tiah min bunh in hlasak zuam nak an rak tuah i pkhat nak a rak hmu bal cun nai te ah kawl ram pi huap in Myammar idol an tuah than mi ah ai zuam i pakhat nak a hmuh than uar a um kho tuk.

Esther Dawt Chin Sung cu interview an tuah nak ah bia an hal i an hal mi tampi lak ah a chim mi hna cu Tthit umh nak thil na hruk hi zei tin dah mipi nih an hmuh i nang nih tah zei tin dah na hmuh ve tiah an hal i a leh mi hna cu” Aw Hi thil hi a sunglawi tuk mi nu si poh nih kan duh i kan hngah cio mi tthit um nak a si caah a dawh in ka hmuh mipi mit zong ah ai dawg kko tiaha ti,

Zei tin dah naihrawng caan na hman dan zei dah na tuah ? aw tulio cu kan theih bangin virus lio si caah inn um peng si kaw inn chung lawng te uk peng hi cu a nuam lo dispression le stess lawnf te c ko a ruang cu mipi he i chonh lo tik le hawi he im lo tuk ah cun kan ca zong tha a tha lo ngai tiah a chim, cun a tu hna le bang cu hakha ah covid,19 in a zaw mi an im an ti caah ka nu hna le bang cu a thin phang tuk tiah a ti.Kahin vedio link hmet

သမီးကငယ်သေးတယ် … အက်စတာ

သတို့သမီးဝတ်စုံတော့ဝတ်ချင်တယ် … မိန်းကလေးတိုင်းရဲ့ အိပ်မက်က တစ်သက်မှတစ်ခါ မင်္ဂလာဆောင်တဲ့အချိန် … အက်စတာ Fashion Magazine Myanmar #Esther Bella

Posted by Fashion Magazine Myanmar on Monday, 21 September 2020

Thawngpang dang relchap>>September ni 22 ah khan khan  Russia nih covid-19 vaccine cu a thar an hmuh than cang hi kong he peh tlaih in Russia president pa nih thawng a thanh a thanh mi cu zawt nak hrik that kho tu virus si kan ram nih a thar kan hmuh khawh thah hi si hi ralkal le siai lei rian tuan tu hna sin ah pek chanh hmaisa a si lai i cu dih hnu ah a adang mipi ca le ram dang caah pek than a si te lai kan ram ah maj su ai hi kan chuah khawh hi ram thangcho le mifim mithiam nan tei mat ruang ah si tiah a chim.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*