Breaking News Joe Biden Cu President Thar A Si Cang

Tutan US thim nak cu thil mak tak tak tam pi a chuak hi thim nak ah hin Biden le Trump nih an i ruah lo ning ngai in thil a kal cu cu zei dah si kan t ah cun a ni khat nak in a ni hnih nak tiang ah Trump nih a vun tei i Trump a tanh tu hna zong an i lawm ngai cio a si nain US thim nak cu a ni a vun tam deuh deuh i Trump nih ka tei bak la a ti nak a zumh tuk bak state 5 tluk hna nih Joe Biden nih ruah lo pin in a cun tei tik ah mi pi an lau viar a fawi nak kan chim cun tu thim nak ah hin Trump caah cun ruah chan nak a um ti lo tiah ruah khawh a si.

A tu nai ah English News pakhat nih ca  avun tial i a tial mi cu, Break King News Joe Biden cu 2020 US President thim nak ah President a si cang tiah a vun langh ter a tawi nak in kan chim ah cun 90% hi cu Biden caa si cang, a si nain thil pakhat a um ve mi cu A tu hi, State pathum te lawng a tang cang i hi chung ah hin Trump nih hi tang a tang mi chung ah hin a tei hrim hrim hau a si nain a tei khawh nak ding a lam a tlawm caah Trump cu a lung fak ruang mang ko lai mu.

Tutan president a si men lai tiah ruah mi Biden nih bia a rak kamh mi hna cu kei mah president ma si caah cun kan ram ah thing kung hna a ngan dam i mipi kan ngan dam nak hnga ka zuam lai a ti cu lawng si loin, Refugee pawl hna hi an chung le he i kawh auh nak a fawi cem mi lam ka kawl lai tiah bia a kamh, Trump nih bia a kamh ve mi hna cu ka tlin cun kan ram ah business lei hi nak hin  akarb chin nak lai a thar in kan ser lai a ti, a si nain an chim mi poh hi an tuah dih lai le tuah lai lo cu kan thei lo.

Note,A ho nih an tlin poh ah lomb pi cio hna uh sih.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*