Tutan ThimNak Ah NLD Nih TeiNak A Hmuh Than Lai Nak Ding A Ruang Tampi LakAh Pakhat

Kan theih cio bangin 2020 thimnak nak cu a ra lai ding Novenber thla ah a hung si canglai a nai kho tak tak cang i MP ai cuh ding hna le mipi zawng kan i ngaih ngai cio kan mah nih kan duh mi party le kan uar mi nih tei nak a hmu kho lo te sual lai maw tiah a bawh bak in a bawh mi tampi kan um.hna  tutan thimnak ah hin mipi tam u cu CNLD le NLD   deuh kan si hna i tha zawng a tho.

Tutan thim nak ah hin Chin mi khuukhau biatak tein kan ruah i kan lungfim ko ah cun NLD vote pek lo awk kan tha lo a ruang cu kan kawlram chene in zoh tik ah NLD akai hnu in zei tluk in dah kan ram a that deuh , mah kha cu um rih seh Cachim tu saya, sayamah te an lah khah zoh tik ah NLD a kai hnu an thil si ning tam pi an thlen kan ti ah cun kan palh tul lem lai lo, kan khua kan ram ,Kan lam kan sul hna xawng hi NLD a kai hnu ah dawkaw mah tluk hin kan duh nak poh ah khual kn tlawn khwh hna hih.

Kan Chinram ah Vanlawng Airpot hna hi a ho tuahser mi dah si mah zawnf kha NLD thotho si khah  ,Myanmar Vice president Henry Van Thio le Daw Aungsan Suh gyi hna nih lai mi a kan ruahchan ning le kan lairam an sersiam ning hi na zoh ah vote pek lo in na um kho lai mw? tu cu khur khua tha tein zoh caan le lungfim.caan si cang na duh nak ruang sawh sawh in vote pek hna na timh sual cun a poi lai hih.

Note, Kan lairam caah zei party dah san tlai cem la ti mi ruat law vote pek kha cu nang mah nawl.

Crd, David lian Bik

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*