Trump Nih Lung Dong Hlah Uh Tiah Mipi Sin Ah Bia A Cah Hna

Kan theih cio bangin Trump cu Biden nih ruah lo pi in a vun tei tak tak caah laimi tampi cu kan ngauh a chia ngai, thim nak an rak thok hlan ah khan cun Trumo hi mipi nih rak zumh cem mi a mah hi US President a si than lai tiah ho poh nih rak zumh a si, a si nain tutan US thim nak hi voi dang he ai lo bak ve pakhat ag cun CoVid-19 ruangah hin si pah voi dang ah cun ni2 chungah a ho dah President si lai ti hi fiang tein rak theih khawh peng si a si ain tu tan bal hi cu ka chim cia bang khan Virus ruang ah si tiah an chim.

Cun zei ruang ah dah Trump caah ruah chan nak a um ko rih? timi kan zoh lai Trump nih mipi sin ah a chim mi cu vote hi hman te le ning cang tein pe ko uh, a pakhat nak ah, Biden vote a tam khun nak cu mithi a si cangmi min hna hmangin vote Biden an dak pek, Pahnih nak, Hi Biden vote pek mi viak te hi a thar in kan check than lai a ruang cu ning cang lo in an pek, Pathum nak Suprem Court ah hi vote hi tlat hlai nak kan tuah dih lai cu caah caan tlawm te lawng a tang mi chung ah hin tei nak cu kan hmuh lai i President ka si than ko lai tiah a chim.

Tutan ah a tu tiang an dir hmun zoh tik ah Trump cu sungh cang dawh a si, a si nain suimilam tlawm te a tang mi chungah hin Trump nih a chim ningin a tuah khawh i tei nak a hmuh khawh ah cun president asi than kho mi zong a si

Note: Zei tin dah na ruah ve? Trump maw a tlin na zumb Biden?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*